Lottie Animation Eksempel
Fremragende

Velkommen til ultimate body coach

Din motorvej til en hverdag uden smerter

Vi samler på glade kunder
90+
Vejen til sport uden smerter

Gitte hjalp med at blive smertefri, når jeg skal spille fodbold. Jeg kom til hende uden at vide hvad ville hjælpe, men Gitte ekspertise og metoder har hjulpet mig rigtig langt.

Daniel, 08. Marts

Den bedste invistering

Min træning hos Ultimate Body Coach er den bedste investering, jeg længe har gjort for mig selv (og min krop). Det eneste jeg er ked af er, at jeg ikke har kendt til Gitte og hendes behandlinger meget før!

Malene, 07. December

Bodyanalyse

Jeg har været til en bodyanalyse. Der bliver printet et stykke papir ud hvor der står en hel masse jeg ikke forstår. Men her kommer den gode service på trods af der kun er afsat 10min af. Jeg bliver vejledt og fortalt hvad jeg kan gøre bedre.

Jette, 20. Februar

Bedste investering!

Min træning hos Ultimate Body Coach er den bedste investering, jeg har gjort for mig selv. Efter kun 3 uger træning i InfraShape har jeg haft mulighed for at spille Padeltennis i 2 timer uden nogen smerter i knæene (Hverken imens eller efterfølgende). Fantastisk følelse!

Trine, 28. April

Ofte søgte problemstillinger hos vores kunder

Skadesproblemer? Vi har løsningen

Hoftesmerter hos ultimate body coach

Hoftesmerter

nakkesmerter hos ultimate body coach

Nakkesmerter

skuldersmerter hos ultimate body coach

Skuldersmerter

rygsmerter hos ultimate body coach

Rygsmerter

Knæsmerter

Albuesmerter

fodsmerter

Lændesmerter

Gratis screening

Vi finder årsagen til din smerte


Vores største egenskab her på klinikken er, at vi som behandlere har en evig appetit på at udvikle os og hinanden både personligt og fagligt.

Hos Ultimate Body Coach arbejder vi med personlig træning, behandlingsforløb for smerteramte klienter og kostvejledning til folk der ønsker et varigt vægttab. Vi har en helhedsorienteret tilgang i alle vores behandlinger. Det betyder, at vi altid individualiserer trænings- og behandlingsforløb, så de er tilpasset dig, dine behov og dine mål. Vi tager altid udgangspunkt i, hvor du er i forløbet, men også hvordan forløbet passer ind i din dagligdag og i dit familie- og arbejdsliv.

Cryobehandling hos Ultimate body coach
Hvorfor gå og have ondt?
Hvad kan vi behandle?

Hos Ultimate Body Coach har vi specialiseret os i en bred vifte af behandlinger, der understøtter både din fysiske og mentale sundhed. Vi kan hjælpe med alt fra akutte skader og kroniske smerter til stresshåndtering og forbedring af din generelle velvære. Vores portefølje inkluderer teknikker som cryoterapi, shockwave terapi og forskellige former for massage, som alle sigter mod at optimere din krop og dit sind. Uanset dit behov, arbejder vi for at skabe mærkbare forbedringer i dit helbred.

Bliv frisk og velfungerende
Vi er først tilfredse, når du er helbredt!

Hos Ultimate Body Coach sætter vi en ære i dit helbred. Vores mission er ikke fuldført, før du føler dig markant bedre. Vi tror på en holistisk tilgang til helbredelse, hvor dit fulde helbred og velvære er i centrum. Uanset din udfordring, er vi med dig hvert skridt på vejen til fuld restitution og udover. Din heling er vores succes.

Kontakt os uforpligtende
Ofte stillede spørgsmål

Vi har altid fokus på målet og de succeskriterier, vi opsætter i fællesskab med dig. Løsningerne skal skabe værdi og effekt, og gennem en løsningsorienteret og langsigtet tilgang er vores mål at skabe resultater, der også kan mærkes i forretningen.

Hvis du er tvivl om hvilken behandling du skal bruge, så er du altid velkommen til at kontakte vores erfarne behandlere eller få en gratis screening

Vores klinik ligger centralt i Næstved, dog skal det siges at mange af vores kunder kommer fra hele Sjælland.

100% god service

Jeg havde bestilt en massage. Gitte spurgte til mine problemer og jeg fortalte om dem. Hun sagde så skulle vi lave en hel anden behandling. Hun havde super fokus på at løse mine problemer. 100% god service.

Jacob, 13. Marts

De varmeste anbefalinger

Gitte er helt fantastisk, jeg har ikke haft hovedpine siden jeg startede hos hende. Hun får de varmeste anbefalinger.

Vickie, 02. Oktober

Fedtfrysning på knæ

Fik en behandling til ug, Gitte vidste hvad hun har med at gøre, fik en fedtfrysning på knæene.

Jeanette, 27. April

Vejen til sport uden smerter

Gitte hjalp med at blive smertefri, når jeg skal spille fodbold. Jeg kom til hende uden at vide hvad ville hjælpe, men Gitte ekspertise og metoder har hjulpet mig rigtig langt.

Daniel, 08. Marts

Kompetente medarbejder.

God service, fantastisk træning og kompetente medarbejder.

Kristina, 11. Marts

Hvorfor vælge ultimate body coach, som din behandler?

6 grunde til du skal vælge ultimate body coach

Consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor incididunt labore et dolore magna aliqua enim minim veniam.

Gratis screening

Start din rejse med en gratis screening, der tilpasses dine specifikke sundhedsbehov, og giver os indsigt til en effektiv behandlingsplan.

Personlig behandlinger

Hver behandlingsplan er skræddersyet og personlig, designet til at opfylde dine unikke behov og fremme dit helbred effektivt.

Erfarne behandlere

Vores erfarne behandlere benytter deres dybdegående viden og færdigheder til at sikre dig den bedst mulige pleje og resultater.

Moderne behandlingsmetoder

Vi anvender moderne behandlingsmetoder, der kombinerer den nyeste teknologi med beviste teknikker for optimal effektivitet.

Helhedsorienteret tilgang

Vores tilgang er helhedsorienteret, fokuseret på at forbedre dit samlede velvære ved at integrere fysiske og mentale sundhedsstrategier.

Positive kundeanmeldelser

Vores engagement og kvalitetspleje reflekteres i de mange positive anmeldelser fra tilfredse kunder, der bekræfter vores ry og dedikation.

Nem og hurtigt proces hos ultimate body coach

Bliv smertefri på kort periode

Vores behandlinger accellerere den naturlige healing uden at være et quick-fix. Det er uden medicin eller kirurgi, hvilket gør det mere naturligt.

01.

Find din behandling

Er du i tvivl om hvilken behandling du søger? Kontakt eller udfyld vores skadeformular

02.

Book tid online

Gå til vores bookingside og vælg den behandling du ønsker. Er du i tvivl om noget, så kontakt os.

03.

Betaling

Vi modtager de typiske betalingsformer i mobilepay, kort osv.

04.

Bliv smertefri

Gennem et skræddersyet forløb skal vores eksperter nok få dig op på hesten igen.

Bliv smertefri med alle vores behandlinger

Hos ultimate body coach tilbyder vi et bredt udvalg af førende teknologiske behandlinger, og vi kan hjælpe dig til en smertefri hverdag!