Lottie Animation Eksempel
Fremragende

Ultimate Body Coach

Om os

Velkommen til

Ultimate Body Coach

Hos Ultimate Body Coach arbejder vi med personlig træning, behandlingsforløb for smerteramte klienter og kostvejledning til folk der ønsker et varigt vægttab. Vi har en helhedsorienteret tilgang i alle vores behandlinger.

Det betyder, at vi altid individualiserer trænings- og behandlingsforløb, så de er tilpasset dig, dine behov og dine mål. Vi tager altid udgangspunkt i, hvor du er i forløbet, men også hvordan forløbet passer ind i din dagligdag og i dit familie- og arbejdsliv.

Urealistiske krav og quick-fixes er ikke en del af vores filosofi – så derfor sammensætter vi alle vores forløb individuelt , så du bliver klædt bedst på til at opnå dine personlige mål.

Vi er altid opdateret på den nyeste viden indenfor både fysioterapi, træning og kost, så vi altid kan tilbyde dig de bedste trænings- og behandlingsforløb.

Ultimate Body Coach - Din hjælp til en sund livsstil. Vi tilbyder personlig træning, behandlingsforløb for smerteramte klienter og kostvejledning til folk der ønsker et varigt vægttab.
Klinikkens

Åbningstider

  • Mandag 7:00 - 19:00
  • Tirsdag 7:00 - 19:00
  • Onsdag 7:00 - 19:00
  • Torsdag 7:00 - 19:00
  • Fredag 7:00 - 19:00
  • Lørdag 9:00 - 17:00
  • Søndag Lukket
Vores værdier

Fokus, tryghed, faglighed

Hos Ultimate Body Coach er vores klienter altid i fokus. Det er vigtigt for os, at vores klienter føler sig velkomne og trygge, så snart de træder ind ad døren. Vi tror på, at tryghed og nærvær skaber den bedste relation og et optimalt udgangspunkt for et succesfuldt behandlingsforløb.

Vi lægger ligeledes stor vægt på både faglighed og udvikling af vores team. Dette skal sikre dig et højt fagligt niveau, uanset hvilken problematik du har, eller hvilken behandler du er tilknyttet.

Vil du vide mere?
Kontakt klinikken