Lottie Animation Eksempel
Fremragende

Ultimate Body Coach

Sports­terapi

Behandlinger

Sportsterapi i næstved

En sportsterapibehandling trækker på en bred vifte af teknikker fra dybdegående massage, akkupressur, triggerpunkter, akupunktur, TENS som kombineret er særdeles effektive. Dvs. en kombinationsbehandling.

Hvad der skal indgå i din behandling finder vi sammen ud af inden start, så det bliver tilpasset netop din udfordring og behov.

Er dit behov kun èn af behandlingsformerne, kan du nøjes med at booke en 30 min. behandling.

Udover sportsmassage, akupunktur og triggerpunktbehandling kan nedestående metoder også indgå.

Priser

  • Sportsterapi 1 time DKK 500,-
  • Sportsterapi 1½ time DKK 600,-
Sportsterapi

Effektiv til

Ultimate Body Coach tilbyder sportsterapi med kinesiotaping i Næstved
Ultimate Body Coach tilbyder sportsterapi med TENS i Næstved
Sportsterapi i Næstved

Kombinations­behandling

Kinesiotaping
Kinesiotape er en elastisk bomuldstape, som bruges til behandlinger af sportsskader og en række fysiske lidelser. 

Optapning er effektiv ved genoptræning og ømhed/træthed i muskler og sener, hvor tapen giver ekstra støtte og stabilitet uden at det påvirker bevægemønstret og blodcirkulationen. Kinesiotaping har flere virkemåder. 

Det forbedre blodgennemstrømningen, nedsætter muskelspændinger, øger restitutionen, aktiver og aflaster musklerne samt understøtter sener og led. En fordel ved Kinesiotape er at det arbejder videre selv i hvile.

TENS, smertebehandling
TENS dæmper smerteimpulserne i nervesystemet, ved at sende elektriske impulser gennem huden, ind mod nervebanerne og derved aktivere kroppen eget smerteforsvar.

Hvad er TENS?
TENS er en behandlingsmetode til at dæmpe smerteimpulser i nervesystemet ved at sende elektriske impulser gennem huden og ind mod nervebanerne og aktivere kroppens eget natulige smerteforsvar Der findes mange forskellige typer TENS apparater.

Hvornår bruger man TENS?
TENS kan bruges ved forskellige langvarige smertetilstande. Effekten af behandlingen er ikke helbredende, men lindrende.

Vil du vide mere?
Kontakt klinikken
Gratis skade eller kropscreening

Lad ikke en skade påvirke dig. Dediker et minut til at udfylde vores formular, og vores team af eksperter vil kontakte dig for en gratis og uforpligtende samtale. Sammen finder vi den bedste vej til at få dig tilbage i dit bedste jeg!

Ønsker du blot at få en avanceret kropsscreening? Book en gratis tid her under konsultation