Lottie Animation Eksempel
Fremragende

Ultimate Body Coach

Fysiurgisk massage

Behandlinger

Fysiurgisk massage

Oplever du lidt for ofte ømme muskler og spændinger forskellige steder i kroppen? Døjer du fra tid til anden med svære ledsmerter, voldsomme myoser eller tilbagevendende hovedpine?

Det kan også være, at du har pådraget dig en fysisk skade i forbindelse med dit arbejde, eller at den gamle sportsskade er brudt op igen, hvilket generer og hæmmer dig i dit daglige virke? Uanset hvilke fysiske behov og muskulære udfordringer eller problemstillinger du måtte have, kan de uden tvivl forbedres eller ligefrem kureres ved hjælp af professionel og tilpasset massagebehandling. Og dét er netop, hvad du er garanteret hos Ultimate Body Coach i Næstved.

Som førende eksperter på feltet kan vi tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning samt et væld af behandlingsformer – herunder professionel sportsmassage og fysiurgisk massage.

Vores erfarne og kompetente behandlere står altid klar med skræddersyet behandling nøjagtig efter din krops behov.

Priser

  • Fysiurgisk sports massage 30 min. DKK 350,-
  • Fysiurgisk sports massage 1 time DKK 450,-
Fysiurgisk massage

Effektiv til

Ultimate Body Coach tilbyder fysiurgisk massage i Næstved.
Ultimate Body Coach tilbyder fysiurgisk massage i Næstved.
Dybdegående massage

Trænger du til en dybdegående massage, som virker?

Er du på jagt efter en erfaren klinik, der kan udføre sportsmassage i Næstved, som kan afhjælpe de fysiske smerter i muskler eller led, som du døjer med til hverdag? I så fald er du landet det helt rette sted.

Hos Ultimate body coach er sportsmassage og fysiurgisk massage en af vores spidskompetencer – og vores massagebehandling henvender sig til alle typer personer.

Uanset om det drejer sig den almene dansker, der oplever fysiske smerter i kroppen som følge af for ensformigt kontorarbejde, dårlige arbejdsstillinger eller hoved-, skulder- og nakkespændinger, eller vi har at gøre med en elitesportsudøver, der har pådraget sig en skade, kan sportsmassage meget vel være svaret.

Der er som sådan ikke meget, der adskiller sportsmassage og fysiurgisk massage fra hinanden. Det handler om nuanceforskelle. For begge massageformer gælder det, at kroppen undergår en dybdegående behandling af muskulaturen, hvor der arbejdes enten holistisk med hele kroppen eller mere lokalt i forhold til specifikt belastede muskelgrupper og led.

Sportsmassage er altså en yderst tilpasningsdygtig behandlings disciplin, der kan tilrettelægges præcis efter dine ønsker og dine fysiske skavanker.

Vil du vide mere?
Kontakt klinikken