Lottie Animation Eksempel
Fremragende

Ultimate Body Coach

Løbe coach

Ultimate Active

Løbe coach i Næstved

Skal du i gang med og løbe?
Står du og skal i gang med og løbe, og ved du hverken hvor du skal starte eller slutte. Måske har du et mål, eller en tid du gerne vil nå eller andet.

Vi er uddannet i at kunne hjælpe dig med dine mål, så det eneste du skal er at planlægge, hvornår du vil løbe, og om du er elite eller begynder, fra sprint til ultra, eller måske er du på vej tilbage efter en skade. Vi har altid en plan til den individuelle løber.

Vi har en bred erfaring, og vi er her for at sikre et optimalt forløb for dig. Med udgangspunkt i dig, din træningshistorik og dit ambitionsniveau, får vi lagt en skræddersyet plan for din løbetræning.

Hvorfor er det vigtigt med sko der passer?
Løb er en ensidig belastning, hvilket betyder, at du gentager samme bevægelser mange gange. Gentagelser er hårdt for din krop, da du belaster de samme områder af din krop. Ved hvert skridt du tager, belaster du din krop med 2 – 4 gange din kropsvægt. 

Dette tal kan være meget svingende og afhænger blandt andet af din løbestil og din hastighed. Derfor er det vigtigt og få lavet en løbestilsanalyse for at finde de sko, der passer lige netop dig.

Vi plejer at sige, hvad der virker for din nabo, virker måske ikke for dig.

Ultimate Body Coach - Din hjælp til en sund livsstil. Vi tilbyder personlig træning, behandlingsforløb for smerteramte klienter og kostvejledning til folk der ønsker et varigt vægttab.
Ultimate Body Coach tilbyder løbe coach forløb og løbetræning i Næstved
Løbetræning i Næstved

Dine muligheder med løbetræning

Styrketræning og kostvejledning sammen med løbe træning ?
Du kan med fordel lave en kombinationspakke med styrketræning, løbe coach og kostvejledning i en pakke. spar op til 40%.

Alt træning kan med fordel kombineres med styrketræning, da dette styrker dine muskler, som du bruger under dit løb og derved kan optimere dit løb.

Om man vil det eller ej, så er kosten en vigtig spiller i forhold til løb og for dens sags skyld også andre sportsgrene.

Derfor kan du med fordel kombinere alt hos Ultimate Body Coach, og vi kan sammen få den bedste løber ud af lige netop dig.

Hvad er træningsmængde, og hvad gør den
Træningsmængde er et begreb for den samlede træningsbelastning, du påfører din krop gennem træning.

Træningsmængde = intensitet x tid
Træningsintensitet: tempo, underlag, terræn mm.
Træningstid: tid, distance mm.

Træningsmængden ændres ikke kun ved, at du øger distancen. Hvis du f.eks. ændrer dit tempo, vil du øge din træningsintensitet og dermed din træningsmængde. Hvis du går fra at løbe i skoven på bløde skovstier til at løbe på fortov, vil du også ændre din træningsmængde, da intensiteten øges, ved at skifte til et hårdere underlag. Dette skyldes, at de stød du får op gennem din krop bliver hårdere.

Den rette træningsmængde afhænger meget af din træningstilstand. En tommelfingerregel er, at du aldrig skal øge sin træningsmængde med mere end 10 % i forhold til forrige uge.

Vil du vide mere?
Kontakt klinikken