Lottie Animation Eksempel
Fremragende

Ultimate Body Coach

Kost­vejleder

Kostvejledning

Kostvejleder i Næstved

Synes du, at det er svært alt det med kosten, tælle kalorier, finde ud af hvor mange kalorier du skal indtaget, og hvad så når man dyrker sport, og hvad er PAL værdi? Måske har ud også haft vanskeligt ved at finde ud af, hvor mange kulhydrater du skal indtage, eller om du helt skal undvære dem samt fedt procent, får du nok protein, køber du dig fattig i alle mulige produkter osv.?

Måske du allerede har prøvet en hel masse kure, nupo, keto og mange andre kure, der findes? Måske er det aldrig helt lykkedes alt komme i mål eller holde planen.

Alle disse problemstillinger har vi hjulpet flere af med via en nem tilgang til kost og sunde vaneændringer. Intet er nemlig forbudt, forkert eller rigtigt, men det handler om at spise med sund fornuft.

Så fordi du vælger en kostvejleder, er det ikke ens betydenden med, at du ikke kan spise et måltid med familien, eller skal sidde hver aften og spise kylling og ris.

Jeg kan nemlig lave planer, der kan spises af hele familien, selv den travle familie, kan overskue den nye livstilsændring – uden at vælge de lette valg.

Kosten er en vigtig spiller for et vægttab (mange forbinder et vægttab med flere timers motion hverdag, og tænker slet ikke over hvor meget en ændring I kosten kan gøre), for mange sygdomme, overvægt og elitesport (tro det eller ej du laver bedre resultater hvis du ved hvad du skal have og spise )
Kostvejleder i Næstved

Kost og motion

Vi ved i dag, at livsstil spiller en vigtig rolle for sygdomsudviklingen i befolkningen.

En sund og varieret kost samt fysisk aktivitet kan forebygge livsstilssygdomme.

Det, som betyder mest, er inaktivitet, overvægt og fedme. Overvægt og fedme øger risikoen for blandt andet:
– Hjertekarsygdom
– Diabetes
– Visse typer kræft
– Depression

Vi står klar til og hjælpe dig, med vores ekspertise inden for kostvejledning med specialer i sportsaktive, børn og overvægt, plantebaseret kost.

Ring eller skriv til os og få en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for at hjælpe lige netop dig.

Vil du vide mere?
Kontakt klinikken