Lottie Animation Eksempel
Fremragende

Ultimate Body Coach

Vandre coach

Ultimate Active

Vandre coach i Næstved

De sidste par år er vandring blevet mere og mere udbredt, og med forskellige mål og distancer, som alle kan være med på.

Du opnår et sjovt og anderledes sammenhold i forhold til løb. Da de fleste mennesker – store som små kan deltage, uden at opnå de vilde skader, som folk eksempel får under løb eller andre sportsgrene.

Vandring / Hiking giver en mulighed til de mennesker, der ikke kan deltage i andre sportsgrene på grund af gamle skader. Store som små – gamle som unge , overvægt og ingen kondition – alle kan være med.

Men vandring er ikke bare vandring mere, som det måske har været i mange år. Der er kommet flere “løb” som man som vandredeltager kan deltage i; f.eks. mammutmarsh, “over stok og sten” osv. Her kan du gennemføre på flere forskellige måder – blandt andet en 30/55 km eller en 100 km på 24 timer.

Mange deltagere tager disse forskellige udfordringer op, men ikke alle gennemfører.

Er du en af dem, der sidder og tænker, det er umuligt eller har deltaget og ikke gennemført, så har vi her hos Ultimate Body Coach mulighed for at hjælpe dig, med både træningsplanlægning, kost og støtte under turen.

Vi kan skræddersy netop dit program, så turen bliver nemmere.

Ultimate Body Coach tilbyder vandre coach forløb i Næstved
Ultimate Body Coach tilbyder vandre coach forløb i Næstved
Rollshape i Næstved

Intet er umuligt for den der bære viljen

Det handler om at forsætte, selv når det gør allermest ondt. Når du står i mål forsvinder alt smerte og erstattes med glæde.

Jeg har gennemført over 20 mammutmarch, og ved hvad der skal til for at gennemføre, selv når det ser allermest håbløst ud. Erfaringen strækker sig fra påklædning, sko, sokker, pakning af taske og etc. Men alt skal planlægges fra person til person, for det der virker for dig, er ikke sikkert det virker for en anden.

Ultimate Body Coach har en bred erfaring, og vi er her for at sikre et optimalt forløb for dig.

Med udgangspunkt i dig og din træningshistorik og dit ambitionsniveau, får vi lagt en skræddersyet plan for dine kommende udfordringer inden for vandring/hiking .

Vil du vide mere?
Kontakt klinikken
Gratis skade eller kropscreening

Lad ikke en skade påvirke dig. Dediker et minut til at udfylde vores formular, og vores team af eksperter vil kontakte dig for en gratis og uforpligtende samtale. Sammen finder vi den bedste vej til at få dig tilbage i dit bedste jeg!

Ønsker du blot at få en avanceret kropsscreening? Book en gratis tid her under konsultation