Lottie Animation Eksempel
Fremragende

Ultimate Body Coach

Infrarød sauna tæppe

Behandlinger

Infrarød sauna tæppe i Næstved

Goodflow 3 zoners infrarød tæppe
Ultimate Body Coach kan nu tilbyde vores kunder det fantastiske infrarød sauna tæppe. Den infrarøde påvirkning giver ny energi til cellerne i kroppen. Tæppet giver en saunaeffekt, hvor man bliver varm helt igennem og kan endda komme til at svede rigtig meget – hvor både muskler og knogler bliver gennemvarmet. Tæppet kan kompensere for den energi man om vinteren mangler fra solen.

Samtidig vil det infrarøde varmetæppe være med til at kickstarte forbrændingen og være udrensende og derved også en god hjælp, hvis man har brug for at tabe sig.

Alle livsformer på jorden har naturligt celler der aktiveres, og et stofskifte der sættes i gang vha. infrarød varme. Infrarød varme gennemtrænger huden, musklerne, knoglerne og indvolde hvilket resulterer i en dybdegående behandling som fremmer blodcirkulationen, aktiverer cellerne til hurtigere fornyelse og sætter gang i cellernes stofskifte. Det har en god effekt på at mindske betændelse i kroppen, lindre smerter i led og ryg, skabe bedre cirkulation i kroppen – populært sagt, så giver tæppet varmen indefra.

Behandlingen tager ca. 45 min.
Ønsker du at booke en tid eller høre mere vedr. vores sauna tæppe og dens fordele? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for yderligere.

Priser

  • Infrarød saunatæppe 30 min DKK 200,-
  • Infrarød saunatæppe 45 min DKK 250,-
Ultimate Body Coach tilbyder behandling med infrarød sauna tæppe i Næstved
Ultimate Body Coach tilbyder behandling med infrarød sauna tæppe i Næstved
Infrarød sauna tæppe

Egenskaber

Vil du vide mere?
Kontakt klinikken