Lottie Animation Eksempel
Fremragende

Ultimate Body Coach

Infrashape

Ultimate Active

Infrashape

Infrashape Horizontal cykel er en revolutionerende “cykel”, der maksimerer effektiviteten af træning på en stationær cykel. 

Træningseffektiviteten er optimeret takket være den vandrette position, som brugeren indtager, og den infrarød effekt, vakuum tryk og yderligere funktioner som aromaterapi, farveterapi, kollagen eller lymfedrænage.

Infrashape Horizontal fremskynder tiden til at nå dine mål.

Designet af vores infrashape sikrer en alsidighed, høj effektivitet og sikkerhed ved træningen. Cyklen er mere naturlig for kroppen end den traditionelle cykel, pga liggnde rygstilling. I denne position aflastes både lænden og knæledet, og aktiverer mavemusklerne. Cyklen er derfor også anvendelig til genoptræning.

Priser

 • Infrashape 30 min. DKK 700,-

  (opstarts tilbud 4 x træning + gennemgang af maskine )

 • Infrashape 30 minutters træning (uden klippekort) DKK 249,-
 • Infrashape 60 minutters træning (uden klippekort) DKK 349,-
 • Infrashape klippekort 5 x 30 minutter DKK 995,-

  Spar 250 kr.

 • Infrashape klippekort 10 x 30 minutter DKK 1.890,-

  Spar 600 kr.

 • Infrashape klippekort 5 x 60 minutter DKK 1.495,-

  Spar 250 kr.

 • Infrashape klippekort 10 x 60 minutter DKK 2.495,-

  Spar 1.000 kr.

Infrashape

Effekt af Infrashape

Ultimate Body Coach tilbyder Infrashape træning i Næstved
Ultimate Body Coach tilbyder Infrashape træning i Næstved
Infrashape i Næstved

Om Infrashape

Aromaterapi
Stimulerer kroppens immunforsvar og genopretter dens naturlige balance. Brugen er udvalgte æteriske olier understøtter: regenerering af epidermis (overhuden), biologiske fornyelse af kroppen, bekæmpelse af infektioner, cirkulation og iltning af blodet.

Kollagen
Kollagen lampesimulering af hudens cellulære aktivitet ved hjælp af rødt lys med en passende valgt bølgelængde. Lyset trænger dybt ind i huden og stimulerer desuden processerne for dens selvhelbredelse og genopbygning. På denne måde fremskyndes helingen af sår og mindskning af ar. Hudens ældningsproces bremses også – kollagen- og elastinfibre (i læderhuden) genopbygges.

Farveterapi
Baseret på brugen af korrekt udvalgte farver, der påvirker kroppens funktion. En bestemt lysfarve stimulerer hjernen til specifikke hormonelle reaktioner, og de hormoner, der produceres i kirtlerne, overføres gennem blodbanen til indre organer, aktiverer dem og regulerer deres arbejde. Chromoterapi øger immuniteten, giver yderligere energi, genopretter kroppens balance, beroliger og øger det generelle niveau af tilfredshed.

Kombination af vakuum og infrarøde funktioner for vægttab fordele. Den seneste generation af trænings- og restitutionsudstyr overgår forventningerne ved første øjekast. Infrashape Horisontal cykel har et stilistisk, moderne design og kombinerer cardiotræning med innovative tekniske løsninger (touchskærmsdisplay, luksuslæder, undertryksvakuummassage, infrarød varme, kollagenlampe, farve- og aromaterapier fordele.
Inden du prøver InfraShape første gang, gennemgår du sammen med en uddannet træner en grundig gennemgang af træningen .

Vi afsætter mindst 10 minutter til dig for gennemgang af dette samt udfyldning af samtykkeerklæring.

Sammen aftaler vi dit behov for træning og de forskellige steps og sørger for, at du føler dig tryg og velinformeret – før du starter her hos Ultimate Body Coach.

Træningen kan starte umiddelbart efter din gennemgang.

Du vælger selv, om du foretrækker at stå iført en bikini, træningstøj (det er bedst med shorts for at opnå de andre fordele infrashape kan give dig ) eller undertøj.

Du kan selv medbringe håndklæder, eller mod beregning låne et fra os. Der er mulighed for bad efter endt træning og omklædningsrum, hvor du har mulighed for at bruge et skab med nøgle til.

Vi anbefaler 1 til 3 behandlinger pr. uge. For og opnå et flot resultat.

Vil du vide mere?
Kontakt klinikken
Gratis skade eller kropscreening

Lad ikke en skade påvirke dig. Dediker et minut til at udfylde vores formular, og vores team af eksperter vil kontakte dig for en gratis og uforpligtende samtale. Sammen finder vi den bedste vej til at få dig tilbage i dit bedste jeg!

Ønsker du blot at få en avanceret kropsscreening? Book en gratis tid her under konsultation