Lottie Animation Eksempel
Fremragende

Ultimate Body Coach

YourBoots

Behandlinger

YourBoots

YourBoots er beregnet til restitutions- og muskelbehandling af atleter og fysisk aktive
Luftkompression er udviklet til behandling af bl.a. lymfødemer, apopleksi og hemiparese på hospitalerne. Som så meget andet, tog sportens verden teknologien til sig, i kampen om at opnå bedre restitution.

I dag ved atleter godt at søvn, rigtig kost og vitaminindtag, er vejen til den bedste restitution, men det er langt fra altid nemt at opnå optimal restitution. Tiden er knap inden næste træningspas og her kommer YourBoots (Recovery Boots) ind i billedet. YourBoots øger blodgennemstrømningen i muskulaturen, samt sikrer lymfens evne til at bevæge sig frit. Vores lymfevæske transporteres rundt i kroppen ved hjælp af vores åndedræt, samt musklernes bevægelse.

I dag ved man, at det er afgørende for en optimal restitution, at lymfen har frit flow og bliver renset i lymfeknuderne. Lymfeknuderne fjerner affaldsstoffer fra cellerne samt bakterier og virus. Lymfevæsken optager desuden fedt og protein fra tyndtarmen, når vi har spist. Når lymfen er renset i lymfeknuderne, har den tilbageløb i de to store vener ved halsen. Så de to ting kombineret – øget blodgennemstrømning og lymfedrænage, sænker din restitutionstid. Du får lettere ben, eller som cykelrytterne siger ”diamanter i benene”.

Priser

  • YourBoots 30 min. DKK 150,-
  • YourBoots 60 min. DKK 200,-
  • YourBoots 90 min. DKK 250,-
YourBoots

Effektiv til

Ultimate Body Coach tilbyder behandling med YourBoots i Næstved
Ultimate Body Coach tilbyder behandling med YourBoots i Næstved
YourBoots i Næstved

Om behandlingen

Hvordan øger YourBoots din restitution?
YourBoots øger blodgennemstrømningen i muskulaturen, samt sikre lymfens evne til at bevæge sig frit. Vores lymfevæske transporteres rundt i kroppen ved hjælp af vores åndedræt, samt musklernes bevægelse.

I dag ved man at det er afgørende for en optimal restitution, at lymfen har frit flow og bliver renset i lymfeknuderne. Lymfeknuderne fjerner affaldsstoffer fra cellerne samt bakterier og virus. Lymfevæsken optager desuden fedt og protein fra tyndtarmen, når vi har spist. Når lymfen er renset i lymfeknuderne, har den tilbageløb i de to store vener ved halsen.

Så de to ting kombineret – øget blodgennemstrømning og lymfedrænage, sænker din restitutionstid. Du får lettere ben, eller som cykelrytterne siger ”diamanter i benene”.

Gavnlige effekter, ved regelmæssig brug af luftkompression
– Øget blodgennemstrømningen i muskulaturen
– Øger fastheden i huden
– Uro i benene
– Modvirker hævet og øm muskulatur
– Mindsker kramper og uro i benene
– Afhjælper kolde fødder
– Afhjælper muskelspændinger
– Afhjælper trætte ben
– Forkorter restitutionstiden
– Blødgør arvæv

Vil du vide mere?
Kontakt klinikken
Gratis skade eller kropscreening

Lad ikke en skade påvirke dig. Dediker et minut til at udfylde vores formular, og vores team af eksperter vil kontakte dig for en gratis og uforpligtende samtale. Sammen finder vi den bedste vej til at få dig tilbage i dit bedste jeg!

Ønsker du blot at få en avanceret kropsscreening? Book en gratis tid her under konsultation