Lottie Animation Eksempel
Fremragende

Ultimate Body Coach

Fedtfrysning X-Freeze NXT

Behandlinger

Fedtfrysning i Næstved

Alle førstegangsbehandlinger indledes med en 30 minutters gratis konsultation. Alle behandlinger tager ca. 1 time.

Populær og godkendt behandling
Efter der er foretaget millioner af behandlinger på verdensplan, har det vist sig at fedtfrysning er en attraktiv behandling og er nu også godkendt af Sundhedsstyrelsen i Danmark.

En fedtfrysningsmaskine er ikke et avanceret produkt. Den består primært af forskellige håndtag, som trækker fedtdepotet ind i håndtaget via vakuum, hvorefter kølepladerne i håndtaget starter en fedtfrysningsbehandling.

Vores behandlere optimerer og justerer maskinen i forhold til den enkelte kunde og det område, der skal behandles. Efter ca. 60 minutter er behandlingen færdig og området masseres med hænder, eventuelt suppleret med X-Pression 2.0. Vi kan anvende fra 1-4 håndtag på kroppen ad gangen.

Fedtfrysning er ikke en slankekur, men derimod en måde at reducere fedtdepoter, der ikke kan tabes ved kostændring og træning. Behandlingen kan ikke fjerne fedtceller mellem muskler og organer.

Der kendes ikke til alvorlige bivirkninger af fedtfrysning. Det behandlede område kan være rødt eller endog blåligt i flere dage. Der kan være kortvarig følelsesløshed på det behandlede område, men det er overfladisk og forsvinder som regel i løbet af et par dage.

Den nyeste fedtfrysningsteknologi
Fedtfrysning, også kaldet kryolipolyse, er det man betegner som en non-invasiv behandling. Det betyder, at der ikke foretages indgreb med brud på huden.

Ved en fedtfrysning nedkøles fedtceller til et temperaturområde fra 0 til -15°C alt efter maskine og behandlingsområde.

Du kan forvente, at depotet minimeres med 25-30%. Du skal forvente 1-3 behandlinger. Efter 3 behandlinger samme sted, kan man ikke forvente yderligere resultater. De fleste opnår den bedste effekt efter første behandling.

Priser

  • Fedtfrysning (X-FREEZE NXT) med 1 påsætning DKK 850,-
  • Fedtfrysning (X-FREEZE NXT) med 2 påsætninger DKK 1.099,-
  • Fedtfrysning (X-FREEZE NXT) med 3 påsætninger DKK 1.399,-
  • Fedtfrysning (X-FREEZE NXT) med 4 påsætninger DKK 1.799,-
  • Fedtfrysning (X-FREEZE NXT) med påsætning på hage DKK 700,-
Fedtfrysning i Næstved

Fedtfrysning proces

Før

Antallet af fedtceller udvikles i teenageårene. At gå op eller ned i vægt øger eller reducerer ikke antallet af fedtceller. I stedet ændrer det på størrelsen på fedtcellerne.

Under behandling

Efter påsætning af et eller flere håndtag opstartes behandlingen med varmepåvirkning i 3 minutter, hvorefter der kan nedkøles til -5 gr. i ca. 60 minutter.

Efter behandling

Behandlingen afsluttes med en let massage med hånd, eventuelt suppleres massagen med X-Pression 2.0. for at udjævne det nedkølede område.

8-12 Uger

Over tid afstøder kroppen de krystaliserede fedtceller naturligt og efterlader en mere skulptureret krop. Drik meget vand og masser selv området jævnligt de første par uger.

Ultimate Body Coach tilbyder fedtfrysning i Næstved
Ultimate Body Coach tilbyder fedtfrysning i Næstved
Fedtfrysning X-Freeze NXT

Om behandlingen

Behandlingsområder
Man kan benytte sig af fedtfrysning på næsten hele kroppen. De mest populære behandlinger er på typiske “problemområder”, som øvre og nedre mave, hofter og inderlår og ikke mindst dobbelthage.

Du kan se alle behandlingsområder herunder, men skulle der være et område, du er i tvivl om kan behandles, så tøv ikke med at tage kontakt til din lokale klinik for at få en afklaring.

Hvad er fedtfrysning og hvorfor er X-FREEZE NXT mest effektiv?
Fedtfrysningsteknologien, som oprindeligt blev opfundet i 2009 på Massachussets Institute of Technology, har sat et ny standard på området, hvor du med en ikke-kirurgisk behandling kan opnå bedre og mere permanent resultater, end hidtil.

Således kan vi med X-Freeze NXT, som er baseret på det oprindelige opfund, reducere op til 25-30% af de underliggende fedtdepoter, ved bare 1 behandling. Vi nedkøler fedtcellerne, som ligger i subcutis, underhuden, til -5 grader, i 60 minutter, som forårsager krystallering af disse celler.

Resultatet er, at vi udskiller de behandlede fedtceller igennem lymfebanerne og ultimativt urinen.

De krystalliserede fedtceller kommer som udgangspunkt ikke tilbage, med mindre en kraftig øgning fremprovokerer skabelsen af nye fedtceller. Det betyder, at du på området, hvor du har modtaget behandling, kan se frem til en permanent fedtreduktion.

Når du bliver behandlet med Fedtfrysning, følger normalt ikke større gener med. Langt de fleste kan fortsætte hverdagen som normalt, og nyde godt af den langtidsvirkende fedtreduktion, som over en periode på op til 8-12 uger, vil nå det fulde resultat.

Vil du vide mere?
Kontakt klinikken