Lottie Animation Eksempel
Fremragende

Ultimate Body Coach

Cupping

Behandlinger

Cupping i Næstved

Cupping-terapi – også kaldet cupping-behandling, sugekop-behandling, sugekop-massage, bindevævsmassage, cupping-massage eller bare kopmassage. Ja, kært barn har mange navne. Men fælles for alle disse betegnelser er, at de på hver deres måde udnytter en avanceret form for vakuum-terapi vha. specialdesignede sugekopper til massage – ofte som supplement til dybdegående massage.

Hvad hjælper cupping imod?

Hvad opnår jeg med cupping?

Priser

  • Cupping 30 min. DKK 200,-
  • Dynamisk cupping med infrarød DKK 350,-
Cupping

Mærkbar forskel

Cupping renser bindevævet!
Bindevæv er et stærkt og elastisk materiale, som bl.a. ligger rundt om vores muskler. Bindevævet er fyldt med væske og det er altafgørende for dets elasticitet. Bindevævet har behov for en pumpefunktion, hvilket cupping bidrager til. Her bliver vævet først strakt, så væsken kan presses ud, hvorefter det fyldes igen, når strækket ophører. På den måde banes vejen for effektiv udrensning af affaldsstoffer i blodbanerne.

Vores erfarne cupping-behandlere kan hjælpe dig
Hos Ultimate Body Coach har vi stor passion og erfaring med professionel cupping.

Cupping kan bidrage effektivt til muskelafspænding og smertelindring samt styrke immunforsvaret.

Cupping er en traditionsrig behandlingsform, der på lige fod med f.eks. akupunktur og zoneterapi, som har været udbredt i Asien og Mellemøsten i flere tusinde år. Grundprincippet i cupping-terapi eller cupping-massage er, at man via. cupping-udstyr renser bindevævet, dvs. det væv, der omgiver vores muskler.
Cupping kan have gavnlig effekt på en lang række fysiske gener samt krops- og muskelsmerter – derudover kan cupping-behandling og massage være med til at booste immunforsvaret og øge dit velvære.

Anbefaling: kombinér cupping med anden behandling for størst mulig effekt
Det er vigtigt at understrege, at cupping ikke er det samme som massage. Men hos Ultimate Body Coach anbefaler vi typisk, at du kombinerer cupping med massage eller alternativt akupunktur, da du på den måde kan opnå størst mulig effekt og få det bedste resultat.

Kort sagt: Cupping-terapi og cupping-massage gør bogstaveligt talt en mærkbar forskel – både i krop og sjæl. Book tid til en cupping behandling i Næstved i dag.

Vil du vide mere?
Kontakt klinikken