Lottie Animation Eksempel
Fremragende

Wellness Massage

Effektiv måde at reducere stress og skader i hverdagen

Wellness massage hjælper med at løsne muskelspændinger, forbedre blodcirkulationen og reducere stressniveauer, hvilket bidrager til et forbedret mentalt og fysisk helbred.

Ultimate Body Coach er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed og varemærkeregistreret i Danmark, hvilket sikrer vores forpligtelse til kvalitet og sikkerhed.

Book wellness massage behandling online her

Certificerede massører

Akut tider

Nem online tidsbestilling

afslappende omgivelser og atmosfære

Reducer stress & muskelømhed med wellness massage

Føler du dig stresset i hverdagen eller har du bare brug for at pause? Ultimate body coach er uddannet til at hjælpe dig med at føle dig tilpas i hverdagen med vores wellness massage. Hør her hvad vores kunder siger om vores wellness massage.

Petricia, 26 år

Min første wellness massage hos Ultimate Body Coach gav mærkbar lettelse i ryggen og en dyb afslapning. Jeg føler mig allerede mere bevægelig og mindre stresset.

Mikkel, 28 år

Fantastisk wellness massage hos Ultimate Body Coach. Det var både beroligende og energigivende, og jeg forlod med en følelse af total velvære. Kan klart anbefale.

Marlene, 48 år

Wellness massagen var en fremragende oplevelse. Massøren, Gitte, var professionel, og behandlingen fremmede både afslapning og healing. Kommer her et par gange om måneden.

Du skal prøve wellness massage hvis...

Hvad opnår jeg med wellness massage

Prøv vores wellness massage til konkurrencedygtige priser

Oplev wellness massage og dets fordele. Vi har sørget for at priserne er i bund så alle kan nyde de utallige fordele ved massage.

Wellness massage hos ultimate body coach

30 min wellness massage

✓ En område behandling

✓ Afstressende massage

✓ Udført af certificerede eksperter

✓ Velvære på 30 min.

300,- kr. pr. behandling
Wellness massage i Næstved hos ultimate body coach

1 time wellness massage

✓ Helkrops massage

Mest for pengene

✓ Udført af certificerede eksperter

✓ Ultimativ afstressende behandling

400,- kr. pr. behandling

Wellness massage i Næstved

Ultimate Body coach er beliggende i Næstved, og er teknologisk førende inden for skades og smertebehandlinger.  Vores klinik  er med andre ord værd at rejse efter – selv hvis det betyder en køretur på 30-60 minutter. Vi er stolte over at have kunder fra hele Sjælland og Københavnsområdet, der søger vores unikke behandlinger.

Ofte stillede spørgsmål omkring wellness massage

Blev dit spørgsmål ikke besvaret? Kontakt os her

(Vi svarer indenfor 24 timer)

Wellness massage er en form for terapeutisk massage, der primært fokuserer på at fremme afslapning og velvære frem for at adressere specifikke medicinske problemer. Det indebærer bløde teknikker med lange strøg for at reducere stress og øge kroppens generelle velbefindende.

En wellness massage behandling starter typisk med en kort samtale, hvor massøren spørger ind til dine behov, eventuelle smerter eller områder, du ønsker skal have særlig opmærksomhed. Herefter bliver du guidet til at klæde om og lægge dig på massagebriksen, ofte dækket af et lagen eller håndklæde for din komfort og privatliv. Massagen udføres ved hjælp af forskellige teknikker som effleurage (lange, glidende strøg), petrissage (æltning og knæning), og nogle gange lette percussive teknikker. Behandlingen afsluttes med at du får tid til stille og roligt at komme til dig selv, inden du klæder om igen. Massøren vil ofte give råd om, hvordan du kan vedligeholde effekten af massagen derhjemme, herunder strækøvelser eller hyppigheden af fremtidige massage sessioner.

Under en wellness massage anvendes forskellige teknikker såsom effleurage (lange glidende strøg), petrissage (knæ og æltning af muskler), og tapotement (let bankning). Massøren tilpasser disse teknikker baseret på individets behov for at maksimere afslapning og forbedre blodcirkulationen.

Efter en wellness massage kan du forvente at føle dig afslappet og opfrisket. Nogle kan opleve mild ømhed, hvis det var en dybere massage, men dette er normalt og burde aftage inden for et par dage. Det anbefales at drikke masser af vand efter en massage for at hjælpe med at eliminere toksiner.

Du behøver ikke at være fuldstændig nøgen til en wellness massage. Det er almindeligt at klæde sig af til undertøjet og derefter blive dækket af et lagen eller håndklæde under hele massagen. Massøren vil kun afsløre den del af din krop, der bliver masseret for at sikre din komfort og privatliv. Du bør altid kommunikere med din massør om dit komfortniveau, så de kan tilpasse behandlingen efter dine præferencer.

Mød Gitte - Din ultimate body coach

Min professionelle rejse i sundheds- og fitnessbranchen er dybt personlig og rodfæstet i min omfattende uddannelse og erfaring. Jeg har certificeret og uddannet mig, som personlig træner, kostvejleder, løbecoach, samt fysiurgisk massør og sportsbehandler. Desuden har jeg haft det privilegium at undervise i helse- og sportsmassage i to år, en periode, der har beriget mig både fagligt og personligt

6 gode grunde til at vælge wellness massage hos Ultimate Body Coach

Erfarne massører

Vores team af massører har omfattende erfaring og er specielt uddannede inden for diverse massageformer. Med en dyb forståelse af anatomiske og fysiologiske principper, tilbyder de ikke kun afslapning, men også effektive terapeutiske fordele.

Hvert behandlingsforløb hos os er skræddersyet til den enkelte klients behov og præferencer. Dette sikrer en optimal og personligt tilpasset oplevelse, hvor teknikker og intensitet justeres efter dine specifikke forhold.

Vores klinik er designet til at være en oase af ro og afslapning. Med beroligende musik, bløde belysning og en indbydende indretning, skaber vi det perfekte miljø for at du kan slappe af og genoplade både krop og sind.

Vi prioriterer din komfort og privatliv højt. Behandlingsrummene er indrettet, så du føler dig tryg og uforstyrret, og alle samtaler samt behandlinger håndteres med den største diskretion og professionalisme.

Wellness massage er ikke kun afslappende; det er også sundt for dit fysiske helbred. Det forbedrer blodcirkulationen, reducerer muskelspændinger og støtter kroppens naturlige helingsprocesser.

Regelmæssige wellness massage sessioner kan markant forbedre dit mentale helbred. Det reducerer stress, forbedrer søvnkvaliteten og øger følelsen af generel velvære, hvilket bidrager til en mere afbalanceret hverdag.

Hvorfor booke Wellness massage online?

Book tid som passer dig nemt og hurtigt
Se ledige tider - 24 timer i døgnet
Ingen ventetid

Bliv smertefri med Wellness massage og vores andre effektive behandlinger

Hos ultimate body coach tilbyder vi et bredt udvalg af førende teknologiske behandlinger, og vi kan hjælpe dig til en smertefri hverdag!

Oplev den bedste kropsmassage

Hos Ultimate Body Coach tilbyder vi den bedste kropsmassage, der er skræddersyet til dine specifikke behov. Vores erfarne massører bruger avancerede teknikker til at løsne op for spændinger og fremme afslapning i hele kroppen. Uanset om du ønsker at lindre stress, øge cirkulationen, eller blot forkæle dig selv, vil vores kropsmassage give dig en fornyet følelse af velvære. Book din tid i dag og oplev den ultimative kropsmassage hos os.

Wellness massører i Næstved

I Næstved hos Ultimate Body Coach, har vi et team af dedikerede wellness massører, som er eksperter i at skabe en afslappende og helende oplevelse. Vores massører er nøje udvalgt for deres evner og engagement i at fremme sundhed og velvære gennem specialiserede massage teknikker. Vælg en af vores massører og oplev de mange fordele ved en professionel wellness massage.

Gravid massage i Næstved

Ultimate Body Coach i Næstved tilbyder specialiseret gravid massage, der er designet til sikkert at støtte kvinder gennem deres graviditet. Det er meget vigtigt du informere os om at du er gravid. Derfor må du meget gerne ringe eller skrive til os først inden du bestiller. Vores certificerede massører er uddannet til at anvende teknikker, der lindrer de typiske graviditetsrelaterede smerter som ryg- og nakkesmerter, samt reducerer stress og forbedrer søvnkvaliteten. Oplev den omsorg og komfort, vores gravid massage kan tilbyde, i et trygt og afslappende miljø.

Luksusmassage hos ultimate body coach

Forkæl dig selv med en luksusmassage hos Ultimate Body Coach. Vores luksusmassage er designet til at give en ekstraordinær oplevelse, hvor hver detalje er nøje overvejet for at sikre din totale afslapning og tilfredsstillelse. Fra aromaterapi til skræddersyede behandlinger, vores luksusmassage vil transportere dig til en tilstand af dyb ro og luksus. Perfekt for dem, der søger det ypperste indenfor afslapning og forkælelse.

Wellness massage i Næstved

Besøg Ultimate Body Coach for en fordybende wellness massage i hjertet af Næstved. Vores wellness massage er perfekt til dem, der søger en dyb afslapning og revitalisering af både krop og sind. Vores terapeuter bruger blide, men effektive teknikker, der hjælper med at frigøre stress og forbedre generel velvære. Kom og forkæl dig selv med en wellness massage, der vil efterlade dig forfrisket og energifyldt.

Billig Massage: Kvalitetsbehandling til Overkommelige Priser

Hos Ultimate Body Coach forstår vi vigtigheden af tilgængelig sundhedspleje, derfor tilbyder vi billig massage uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores overkommelige massagebehandlinger er perfekte for dem, der søger effektiv lindring af spændinger og stress, men til en pris, der ikke belaster budgettet. Oplev hvordan en kvalitetsmassage kan være overkommelig og stadig ekstraordinært effektiv hos os.