Lottie Animation Eksempel
Fremragende

Ultimate Body Coach

Cryo Total

Cryo behandlinger

Cryo Total

Er du drænet for energi i hverdagen ?
Så kan kølet luftkammer til cryoterapi behandling være din løsning til en hverdag med mere energi.

Cryo Total er fremragende til energiforøgelse, smertelindring, kropssammensætning, immunforsvar, restitution, skadeshelning, flere hudssygedomme og energi. Cryoterapi reducerer inflammation, øger stofskiftet og øger dyb- og REM-søvn markant. Cryo Totals cryokammer involverer hele kroppen, inklusive hoved.

Inden du får din første Cryo Total, gennemgår du sammen med en uddannet behandler en grundig konsultation, for at vurdere om du kandidat til en behandling.

Vi afsætter mindst 15 minutter til dig for gennemgang af dette, samt udfyldning af samtykkeerklæring..

Sammen, adresserer vi dit behov for behandling og de forskellige steps og sørger for, at du føler dig tryg og velinformeret – før du starter din behandling her hos Ultimate Body Coach.

Behandling kan starte umiddelbart efter konsultation.

Selve behandlingen foregår inde i en kabine, hvor din krop vil blive udsat for temperaturer helt ned til -140 grader, ved hjælp af nitrogen. Du vælger selv om du foretrækker at stå helt nøgen, eller iført en bikini eller almindeligt undertøj. Du vil få udleveret en lækker varm morgenkåbe, sko, hansker hue/pandebånd og maske, hvis dette ønskes. Behandlingen varer kun i max. 3 min., og som gør underværker for kroppens evne til at hele sig selv og du vil få den skønneste lykkefølelse i kroppen efter behandlingen.

Vi anbefaler 1 til 2 behandlinger pr. uge i opstartsfasen som max.

Priser

  • Konsultation DKK 0,-
  • Cryo (kampagne tilbud 4 behandlinger for nyopstart) DKK 999,-
  • 1x Cryo Total behandling (uden klippekort) DKK 375,-
  • Cryo Total klippekort 5 x Cryo behandling DKK 1.625,-

    5 turs klippekor pris: 1.625,- spar 350,

  • Cryo Total klippekort 10 x Cryo behandling DKK 2.950,-

    10 tures klippekort 2.950,- spar 800,-

Cryoterapi

Oplev effekten af Cryoterapi

Grunden til at så mange topatleter bruger cryoterapi er dens evne til at fremskynde restitutionen, forbedre træningsresultaterne og den generelle præstation.

Ultimate Body Coach tilbyder Cryoterapi / Cryobehandling i Næstved
Ultimate Body Coach tilbyder Cryoterapi / Cryobehandling i Næstved
Cryoterapi i Næstved

Om behandlingen

Hvem er Cryo Total for

Cryokammeret er for alle, som ønsker at optimere deres sundhed og velvære. Fra elitesportsudøveren under træning, den travle forretningsmand/kvinde, de aktive mennesker, som gerne vil have bedre velvære, dem med ledsmerter og skader, og selvfølgelig dem med kroniske smerter, der ønsker en alternativ form for lindring og smertebehandling, eller senior der bare gerne vil gøre noget for deres sundhed og velvære.

Cryobehandling
Under en cryobehandling bliver din krop udsat for helt ned til minus 140 grader (alle starter et sted mellem -110-125 grader, så kroppen kan følge med og vænner sig til det kolde sus) i max 3 minutter, hvilket fører til en lang række fysiske-psykiske og mentale fordele. Det foregår alt sammen under tryg og professionel vejledning af vores dygtige personale.

Når din krop bliver eksponeret for temperaturer, der går helt ned til -140 grader, går den straks i alarmberedskab. Alt blodet bliver kanaliseret over til kroppens indre organer for at sikre deres overlevelse.

I denne proces bliver blodet filtreret for affaldsstoffer og toksiner, og det fungerer derfor som en form for effektiv detox-kur.

De gavnlige effekter af dette bliver bl.a. smertelindring i muskler og led, øget kollagenproduktion for en strammere og flottere hud. Cryobehandling kan sammenlignes med fedtfrysning, som dog er mere centreret omkring et lille område på kroppen.

Ligeledes kan det også give et øget stofskifte, som over tid kan bruges til at sikre et vægttab.

Ifølge videnskabelig og medicinsk forskning opnås den optimale effektivitet af helkrops cryoterapi procedurer, når kroppen udsættes for temperaturer op til -120 til -140°C i 1-3 minutter, hvilket reducerer hudens overfladetemperatur.

Kontraindikationer

– Gravide
– Børn under 12 år ( Unge fra 12-18 år skal ledsages af deres forældre ved behandlingen )
– Kroniske hjertesygdomme
– Feber
– Blodmangel
– Lavt stofskifte
– Ballonudvidelse af blodårer
– Kuldeallergi
– Anoreks
– Ondartet tumor – svulst, knude
– Slagtilfælde/stroke – blodprop eller blødning i hjernen
– Epilepsi og krampesyndrom
– Raynauds syndrom – hvide/kolde fingre og tæer
– Sygdom i skjoldbruskirtlen – for højt stofskifte
– Luftvejs-/virusinfektioner, influenza
– Påvirkelse af alkohol og stoffer
– Evt. åbne sår skal forbindes inden behandling.

Vil du vide mere?
Kontakt klinikken