Lottie Animation Eksempel
Fremragende

Ultimate Body Coach

Cryo Local

Cryo behandlinger

Cryo Local

Cryo Local Polar Bear er en perfekt enhed til lokal kryo-stimulering, der kan bruges til behandling på bestemte dele af kroppen. Enheden er ideel til rehabiliterings- og hudplejebehandlinger. 

Punkt kryoterapi bruges til at behandle problematiske områder med en damp af nitrogen, der blæser med temperatur op til -160°C. til smertelindring og reduktion af inflammation i målrettede områder af kroppen såvel som efter operationsbehandlinger og rehabiliteringsprocedure. 

Tilgængelige programmer til lokaliseret cryoterapi til nakke, lænd, skulder, albue, håndled, hofte, knæ, ankel og mave.

Cryoterapi som sportsmedicin
Behandling med Cryo Lokal i sporten giver positive effekter under heling af skader, hvilket er blevet bekræftet af adskillige tests. Det er også et uundværligt element i effektiv forberedelse og regenerering af sportspersonen. 

Atleter både i Danmark, England, Polen, Frankrig og rasten af verden bruger lokal Cryoterapi. Cryoterapi i sport fremskynder primært kroppens regenerering efter træning, har smertestillende, hævelseshæmmende og antiinflammatoriske virkninger, hvilket understøtter behandling af forskellige typer skader i bevægeapparatet.

Priser

  • Cryo Lokal Polar Bear DKK 250,-
  • Cryo Lokal Polar Bear 5 x behandlinger DKK 1.000,-

    Spar 250 kr

  • Cryo Lokal Polar Bear 10 x behandlinger DKK 1.900,-

    Spar 600 kr

Cryoterapi

Effekt af behandlingen

Ultimate Body Coach tilbyder Cryoterapi / Cryobehandling i Næstved
Ultimate Body Coach tilbyder Cryoterapi / Cryobehandling i Næstved
Cryoterapi i Næstved

Om behandlingen

På overfladen af vores hud har vi op til 50.000 varme-receptorer og 280,0000 kulde-receptorer, der opfanger temperaturændringer. Det er disse receptorer, der sætter kroppens system i gang, når de påvirkes med temperaturer under -120 grader celcius. Når dette sker, gør kroppen alt for, at tilpasse sig.

De ekstreme temperaturer giver et kuldechok, som starter kroppens selvreparationsproces. Det resulterer i hurtigere restitution og smertebehandling, virker anti-inflammatorisk, øger kollagenproduktionen samtidig med, at stresshormonerne i kroppen mindskes, så du bliver energisk og i højt humør.

Cryoterapi forebygger og behandler symptomer efter overbelastning af led og muskler, efter hård træning eller andre belastninger, som fx hæmatomer, hævelser, vrid, af muskler og led – og kan reducere restitutionstiden med helt op til 50%.

Cryo Polar Bear foregår lokalt på det ønskede område, og er helt smertefrit.

Lokal Cryo-stimulering involverer eksponering af ekstremt lave temperaturer (ca. -160°C) til et specifikt område af kroppen og ansigtet. Huden afkøles tilstrækkeligt ved hjælp af nitrogendamp (LN2) til at fremkalde vasokonstriktion af blodkar, som derefter efterfølges af hurtig vasodilatation efter behandling, Cryo-stimulering aktiverer kroppens optimale forsvarsmekanisme.

Under den korte session afkøles kun huden overfladisk, og kroppen reagerer ved at hæve dens indre temperatur gennem øgede hastigheder af mikrocirkulationer over behandlingsområdet. Den metaboliske stigning fortsætter i over 4 timer efter hver procedure. 

Lokal Cryo-stimulering bruges ofte til smertelindring, genopretning efter operation og skadesrehabilitering. Smertelindrende virkninger af Cryo-stimulering kan vare i 3 – 4 dage. Kryo-stimulering anvendes for at øge helingshastigheden for at reducere skadens tidsrammer sammen med fysioterapiprogrammer.

Vil du vide mere?
Kontakt klinikken